Εργοστάσιο φυσικού μεταλλικού νερού ΑΥΡΑ: Κλιματικά ουδέτερο έως το 2025

Εργοστάσιο φυσικού μεταλλικού νερού ΑΥΡΑ: Κλιματικά ουδέτερο έως το 2025

Το όραμα της για μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στη μονάδα παραγωγής του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Αύρα με στόχο το 2025, παρουσίασε η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου 2023 στο Αίγιο.

Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Αίγιο είναι μια πρότυπη μονάδα βιωσιμότητας και καινοτομίας. Η μετατροπή του σε ένα κλιματικά ουδέτερο εργοστάσιο αποτελεί το επόμενο βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της, μέχρι το 2040.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το εργοστάσιο χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές και μειώνει διαρκώς το δείκτη κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, από το 2016 έχει μειώσει το πλαστικό που χρησιμοποιεί για την παραγωγή των προϊόντων του κατά περίπου 23% και ανακυκλώνεται το 100% των απορριμμάτων

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η νέα συσκευασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Αύρα με μη αποσπώμενο καπάκι, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο τέλος Μαϊου 2023, κατά εφαρμογή της σχετικής Ευρωπαϊκής Οδηγίας και ελληνικής νομοθεσίας, νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονικό πλαίσιο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, υλοποιήθηκε συμβολική δενδροφύτευση στον προαύλιο χώρο.

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER