Οι μικροί «Γκουρού» της ρομποτικής στις εγκαταστάσεις της SABO!

Οι μικροί «Γκουρού» της ρομποτικής στις εγκαταστάσεις της SABO!

Ως Χρυσοί Χορηγοί του 1ου Διεθνούς Διαγωνισμού Αθλητικής Ρομποτικής Minoan Robotsports Competition - MRC, η SABO είχε τη τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις μας τους Architechs, την oμάδα που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία Rally non Lego!

Σε ένα βιωματικό διήμερο, οι μικροί Guru της Ρομποτικής, ηλικίας 14-16 ετών, απόλαυσαν μια διαδραστική εμπειρία στις εγκαταστάσεις μας εξερευνώντας ένα προς ένα τα στάδια της καθετοποιημένης παραγωγής μας. Εκεί, οι experts της SABO, ξενάγησαν και έλυσαν στην πράξη τις απορίες των μαθητών, παρουσιάζοντάς τους εφαρμογές υπό πραγματικές συνθήκες.

Στη SABO S.A., στηρίζουμε τα όνειρα των νέων βοηθώντας τους να ξετυλίξουν το ταλέντο τους και να επιλέξουν το δικό τους «επαγγελματικό μονοπάτι». Στεκόμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, προσανατολίζοντας τις προσπάθειές μας στον 4ο Παγκόσμιο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης SDG4, τη διασφάλιση ισότιμης και ποιοτικής εκπαίδευσης για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών, οι οποίοι θα αναλάβουν δράση στο μέλλον της ψηφιοποίησης και του Ιndustry 4.0.

Architechs, είμαστε περήφανοι που σας γνωρίσαμε και ελπίζουμε να απολαύσατε την εμπειρία όσο εμείς!

Πηγή: SABO Website

Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER