Βραβεία Women in Industry Awards 2022 της Αυστραλίας: Οι νικήτριες

Βραβεία Women in Industry Awards 2022 της Αυστραλίας: Οι νικήτριες

Η διευθύνουσα σύμβουλος της idoba, Sarah Coleman, ήταν η μεγάλη νικήτρια στα Βραβεία Women in Industry Awards 2022 της Αυστραλίας, αποσπώντας το βραβείο Excellence in Mining, σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Από πλευράς εταιρείων, η Fulton Hogan, κατασκευαστική εταιρεία που ασχολείται με υποδομές, οδοποιϊα και αδρανή υλικά στη Νέα Ζηλανδία, ήταν επίσης ένας σημαντικός νικητής, βγαίνοντας πρώτη σε πολλές κατηγορίες. Η γενική διευθύντρια της Fulton Hogan, Sarah Marshall, τιμήθηκε με τα βραβεία Excellence in Construction και Woman of the Year, ενώ η Joanne Jeffs, η Barbara Pitos και η Nina McHardy βραβεύτηκαν με τα βραβεία Social Leader of the Year, Safety Advocacy και Industry Advocacy, αντίστοιχα.

Τα βραβεία Women in Industry διοργανώνονται κάθε χρόνο για να αναγνωρίσουν την εξαιρετική δουλειά και την αφοσίωση των γυναικών στον βιομηχανικό τομέα. Τα βραβεία είναι μια ανεκτίμητη ευκαιρία να αναγνωριστούν οι επιτυχίες των υποψηφίων και των νικητών μαζί με τη σκληρή δουλειά και η αφοσίωση όλων των γυναικών στον βιομηχανικό τομέα (εξόρυξη, οδικές μεταφορές, μεταποίηση, μηχανική, logistics, διαχείριση αποβλήτων, υποδομές, κ.α.).

Η Sarah Marshall ηγείται της ομάδας της Fulton Hogan ως γενική διευθύντρια για περισσότερα από τρία χρόνια, ενώ υπηρέτησε και ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Κατασκευαστών Αυστραλίας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει πρωτοστατήσει για την υλοποίηση θετικών αλλαγών στον κλάδο, προωθώντας τη βιωσιμότητα, αλλάζοντας την κουλτούρα των επιχειρήσεων και υποστηρίζοντας δράσεις υπέρ των γυναικών και της συμπερίληψης των φύλων. 

Τα βραβεία του 2022 υλοποιήθηκαν με χορηγίες από την Atlas Copco, την Weir Minerals και την Komatsu. Σχολιάζοντας τα βραβεία, η Komatsu ανέφερε: «Η Komatsu είναι περήφανη που είναι και πάλι χορηγός των βραβείων Women in Industry Awards για να τιμήσει τις προσπάθειες και τις επιτυχίες των απίστευτων γυναικών που εργάζονται στον κλάδο μας. Όλες οι υποψήφιες και οι νικήτριες κάνουν τους χώρους εργασίας και τις κοινότητές τους ένα καλύτερο μέρος για τις μελλοντικές γενιές, γεγονός το οποίο ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις βασικές αξίες της Komatsu».

Το βραβείο Excellence in Mining, με χορηγία της Weir Minerals, απονεμήθηκε στη διευθύνουσα σύμβουλο της idoba, Sarah Coleman. Η Coleman είναι μια εξαιρετικά καταρτισμένη σύμβουλος εξόρυξης και διαχείρισης με εμπειρία σε λειτουργίες, καινοτομία, τεχνολογία και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Η ίδια έχει ιδρύσει την κορυφαία εταιρεία επιχειρηματικής βελτίωσης ImpRes το 2010 και τώρα είναι επικεφαλής της idoba ως Διευθύνουσα Σύμβουλός της.

Άλλες νικήτριες της βραδιάς ήταν οι:

  • Sage Hahn – Business Development Manager of the Year
  • Louise Adams – Excellence in Construction
  • Rebecca Healy – Excellence in Manufacturing
  • Frances Ross – Excellence in Transport
  • Danielle Bull – Mentor of the Year
  • Helen Tower – Rising Star of the Year (χορηγός Atlas Copco)

Πηγή: australianmining.com.au

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER